Watersportcursussen van Tienstra Nautische Dienstverlening

Tienstra Organisatie Nautische opleidingen (TON) verzorgt in midden en noord-Nederland cursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen maar ook particuliere watersporters en beroeps-schippers. TON is opgericht in oktober 1997 , dus meer dan 20 jaar ervaring in het scheepvaartonderwijs.

Wij verzorgen de cursussen klein vaarbewijs I en II , theoretische kustnavigatie, marifoon, gmdss / marcom-B cursussen voor de watersporter. De marifoon en marcom examens nemen we zelf af. Voor de beroepsvaart de vakken navigatie en reglementen om het grootvaarbewijs te halen, voor mensen die al vrijstellingen voor andere vakken hebben. Ook verzorgen we voor de overheid trainingen in het bedienen van bruggen en sluizen en marcom-A, zeevaart en offshore.

Varen in praktijk” verzorgen wij ook. Hier gaan we varen met onze instructieschepen en oefenen op het water onder andere in het manoeuvreren, navigatie, aanmeren en afmeren. Voor meer informatie, neem contact met ons op: info@t-o-n.nl Of neem telefonisch contact met ons op: 06-21653279