Vaarbewijs cursus

Bij Tienstra Nautische Dienstverlening hebben wij ruim 25 jaar ervaring in het aanbieden van vaarbewijs cursussen. Bij ons kunt u verschillende cursussen volgen namelijk: vaarbewijs 1, vaarbewijs 2, theoretische kustnavigatie, marifoon, gmdss / marcom-B en Marcom-A cursussen. Wat ons uniek maakt is dat wij lessen verzorgen op locatie, een hoog slagingspercentage hebben, werken met de beste instructeurs en dit alles voor een scherp tarief. Kortom, wilt u graag een vaarbewijs cursus volgen? Meld u dan aan bij Tienstra Nautische Dienstverlening.

Vaarbewijs Cursus 1 en 2

Bij Tienstra Nautische Dienstverlening bieden wij cursussen aan voor vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Welke cursus is geschikt voor u? Vaarbewijs 1 is verplicht bij het varen met pleziervaartuigen met een lengte van 15 tot 25 meter. Ook wanneer u een jetski, waterscooter of motorboot wilt besturen die bij maximale snelheid sneller dan 20 kilometer per uur gaat, heeft u vaarbewijs 1 nodig. Vaarbewijs 2 is nodig wanneer u op groot open water wilt varen, zoals bijvoorbeeld de Waddenzee of het IJsselmeer. Het is mogelijk om beide delen in één keer te doen bij Tienstra Nautische Dienstverlening, maar als u deel 1 al hebt, is het ook mogelijk om alleen de cursus vaarbewijs 2 te volgen.

Marcom B- en A Cursussen

Ook voor de cursussen Marcom-B en Marcom-A kunt u bij Tienstra Nautische Dienstverlening terecht. Na afronding van het Marcom-B examen kunt u overweg met geavanceerde nautische communicatiesystemen. De B staat voor het beperkte certificaat waarbij u opgeleid wordt om maritieme radiocommunicatie te gebruiken op binnenwateren en kustwateren. Wilt u liever ook maritieme radiocommunicatie gebruiken op zee? Dan is een Marcom-A (algemeen) cursus voor u geschikt. Bij ons kunt u, naast dat wij de cursussen op locatie aanbieden, ook online leren.

Contact

Wij bij Tienstra Nautische Dienstverlening denken graag met u mee welke cursus voor u geschikt is. Wij opereren vanuit het centraal gelegen Friese watersportdorp Grou. Tevens bieden wij onze diensten aan in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Kollumerzwaag, Dokkum, Harlingen, Lemmer en Hindeloopen en ook geven wij lessen op de Waddeneilanden. Bij voldoende animo komen we ook graag bij u op locatie. Alles is bespreekbaar. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.