Vaarbewijs theorie en praktijk

Bent u op zoek naar een een cursus aanbieder waar u ervaring op kan doen voor uw vaarbewijs theorie en praktijk? Dan bent u bij Tienstra Nautische Dienstverlening aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring in de Nautische Dienstverlening helpen wij u graag. Bij ons kunt u zowel terecht voor vaarbewijs 1 als vaarbewijs 2.

Vaarbewijs theorie en praktijk

Ondanks dat het niet verplicht is om een praktijkexamen af te leggen, is het wel erg prettig om hiermee te oefenen. Bij Tienstra Nautische Dienstverlening helpen wij u zowel bij het behalen van u vaarbewijs theorie, als met het varen in de praktijk. Of u nu vaarbewijs 1 of 2 wilt halen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij reizen het gehele land door om cursussen te geven en komen dus ook regelmatig bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in het Friese watersportdorp Grou.

De theorie

Wij beschikken over een eigen theorielokaal op onze vrijevalreddingsboot ‘De Draugen’ in Grou. Daarnaast geven wij ook op locatie les. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden! Bij ons slaagt gemiddeld 80% van de cursisten in één keer. Dit komt omdat wij de theorie behandelen in twee volle dagen of in vijf avonden. Hierbij oefenen we met veel examenstof en bespreken ook waarom antwoorden juist of onjuist zijn. Daarnaast beschikken wij over zeer ervaren en deskundige instructeurs.

De praktijk

Ter ondersteuning van het theoretische deel is het altijd handig om praktijkervaring op te doen op één van onze schepen of op uw eigen schip. U kunt de theorie vaak gemakkelijker toepassen als u weet hoe het in de praktijk er aan toe gaat. Bij Tienstra Nautische Dienstverlening helpen wij u graag bij het opdoen van praktijkervaring. Wij zijn gevestigd in Grou en geven praktijkles in verschillende plaatsen in en rondom Friesland en Noord-Holland. Tevens is het ook mogelijk praktijkervaring op te doen vanuit een andere locatie u kunt dan contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u enthousiast geworden voor een cursus bij Tienstra Nautische Dienstverlening? Of het nu gaat om ondersteuning bij de theorie, praktijk of een combinatie van beide, neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.