Wie zijn wij

Marten en Gerda Tienstra

Samen zijn we verantwoordelijk voor de organisatie die Tienstra Organisatie Nautische opleidingen heet. Beide hebben wij er onze specifieke taken in. Zij zijn ook bestuurders van de Stichting Nautische Examens Nederland. Marten is in onze organisatie de PR-man en geeft advies en informatie over de vaak ingewikkelde regels in de beroepsvaart. Marten verzorgt, onderhoud en verwerft nieuwe klanten en opdrachtgevers en is dus de contactpersoon voor onze opdrachtgevers; de bedrijven, overheid en particulieren.

Daarnaast is Marten nautisch / juridisch adviseur op het gebied van waterstaatskundig recht en regelgeving. Bij een juridisch geschil van bijvoorbeeld (mis) gebruik van vaarwater, het al dan niet terecht plaatsen van meerpalen, haventjes, aanlegsteigers kan een onderbouwd juridisch advies u helpen om uw geschil op te lossen. Maar Marten staat ook vaak voor de klas en doet dat met genoegen.

Gerda zorgt in onze organisatie voor planning en control, d.w.z. het coördineren, afstemmen en plannen van de cursussen en opleidingen. Wanneer en waar worden de cursussen en opleidingen gegeven. Welke docenten worden ingeroosterd etc. Daarnaast onderhoud en beheert Gerda de administratie en is het aanspreekpunt voor cursisten, bedrijven, overheid en opdrachtgevers met betrekking tot inschrijving, financiën of annulering cursus/opleiding.

Marten en Gerda

Marten en Gerda

Ankie Postma

Ankie Postma

Anne Tienstra

Anne Tienstra