Vaarbewijs 1 halen

Bij Tienstra Nautische Dienstverlening bent u aan het juiste adres als u graag vaarbewijs 1 wilt halen. Vaarbewijs 1 wordt gezien als een klein vaarbewijs. Hiermee mag u varen op rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 1 is verplicht voor het besturen van een waterscooter of jetski, die op volle snelheid harder dan 20/km per uur kan. Ook als u een pleziervaartuig wilt besturen met een lengte tussen de 15 en 25 meter is vaarbewijs 1 noodzakelijk om in bezit te hebben. Wij bieden kwalitatief hoogstaande lessen aan. U kunt hierbij kiezen tussen alleen theorie of een combinatie van zowel theorie en praktijk. Hierdoor kunt u extra goed voorbereid deelnemen aan het vaarbewijs 1 examen.

Wilt u liever ook op bijvoorbeeld het IJsselmeer en/of de Waddenzee varen? Ook biedt Tienstra Nautische Dienstverlening cursussen aan voor vaarbewijs 2.

Cursus Vaarbewijs 1 halen

Bij Tienstra Nautische Dienstverlening bieden wij echt maatwerk wat betreft onze vaarbewijscursussen. Als we een groep hebben waar de deelnemers alleen voor het examen vaarbewijs 1 gaan, duurt een cursus vijf avonden van 19.30 tot 21.30 uur. Daarnaast bieden we een dagcursus aan. De fysieke lesmomenten vinden plaats in het centraal gelegen Friese watersportdorp Grou. Bent u met een groep? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden om de vaarbewijs 1 cursus bij u op locatie te verzorgen.

Locaties

Wij bieden onder andere onze cursussen aan in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Kollumerzwaag, Dokkum, Harlingen, Lemmer, Hindelopen en op de Waddeneilanden. Maar ook buiten Friesland bieden wij onze diensten aan. Daarnaast hebben wij onze eigen online vaarbewijs 1 cursus. Deze cursus bereidt u voor op het officiële examen van het CBR. De vaarbewijs 1 cursus vindt u hier.

Contact

Wilt u ook graag uw vaarbewijs 1 halen bij een opleider met ruim 25 jaar ervaring, goede instructeurs, een hoog slagingspercentage en dat alles voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Tienstra Nautische Dienstverlening aan het juiste adres. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.