Vaarbewijs halen Den Haag

Vaarbewijs halen Den Haag

Bij T-N-D kunt u uw vaarbewijs halen in Den Haag. Wij komen bij u op locatie. Uw vaarbewijs snel en eenvoudig halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u toch liever uw vaarbewijs halen op een andere locatie? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Bij T-N-D is de combinatie van theorie en praktijk een optie. Hierdoor kunt u extra goed voorbereid aan uw examen deelnemen. 

Klein vaarbewijs halen Den Haag

Omdat T-N-D theorie en praktijk aan elkaar koppelt, waarvan één dag theorie en één praktijk, krijgt u de beste kwaliteit. U kunt ook gewoon alleen de theorie volgen. Voor de combi van theorie en praktijk hebben we een speciale combi-aanbieding in Den Haag. Wanneer heb je een Klein Vaarbewijs nodig? Vaarbewijs deel 1 is voor het varen voor vaarbewijsplichtige schepen op kanalen, meren en rivieren.

Snelle motorboten vallen hier in ieder geval onder. Het vaarbewijs 1 is het enige rechtmatige officiële vaardocument dat door de autoriteiten in Nederland en in het buitenland erkend wordt voor pleziervaartuigen met een lengte van 15 meter tot 25 meter. Met Vaarbewijs 1 mag u op rivieren, kanalen en kleine meren varen. Dus niet op het ruime binnenwater zoals Wad en IJsselmeer.

Wij bieden daarnaast:

  • Cursusboeken Vaarbewijs
  • Online cursussen Vaarbewijs

De lesstof gaat voornamelijk over de binnenvaartreglementen, hoe je met jachten moet manoeuvreren, betonningssystemen, reisvoorbereiding en wat techniek aan boord. Goed voorbereid het vaarbewijs examen in gaan is erg belangrijk. Het vaarbewijs 1 examen is namelijk voor velen best lastig. Neem contact met ons op!

Examen halen Den Haag

Als we een groep hebben waar de deelnemers alleen voor het examen vaarbewijs 1 gaan in Den Haag, duurt een cursus 5 avonden van 19.30 tot 21.30 uur. We kunnen er ook een dagcursus in Den Haag van maken. Minimale deelname 8 personen. We kunnen de lessen ook voor groepen in elke gewenste plaats verzorgen. Uiteraard kunnen we de lessen voor groepen op andere plaatsen verzorgen.

Belangrijk: Op dit moment bestaat het Vaarbewijs 1 alleen uit theorie. Natuurlijk ter ondersteuning van het theoretisch deel is het altijd handig om praktische ervaring op te doen op één van onze schepen. Het theorie-examen is de laatste jaren wel flink uitgebreid en moeilijker geworden. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp of wilt u deelnemen aan onze vaarbewijs cursus, neem dan snel contact met ons op. Examen kunt u aanvragen bij het CBR door hier te klikken.